Cadenzza Chodov

by - čtvrtek, června 16, 2016

Hodně často se nadchnu. Možná až moc. Nicméně v tomto případě je nadšení na místě, protože Cadenzza (nový prodejní koncept) otevřela první obchod v Praze a zároveň v České republice.

Většina z vás nemá doslova tušení co Cadenzza je, takže vám stručně představím nápad za ní. A také se vždy můžete podívat na jejich stránky.




I often get excited about things. Maybe even a little too much. However, in this case, being excited is the right thing to do since Cadenzza (a new retail concept) has opened their first store in Prague and also in the Czech Republic.

Most of you have no idea what Cadenzza is, so let me briefly introduce you the idea behind Cadenzza. And you can always check their website as well.





What is Cadenzza?

Cadenzza nabízí různé ručně vybírané luxusní šperky z celého světa a v obchodech najdete kolekce od celosvětově známých luxusních módních značek jako jsou Versace, Roberto Cavalli atd, ale také kousky od vznikajících designerů a značek.

Cadenzza přináší nejlepší šperky z míst po celém světě na jedno místo, nabízí špičkovou zkušenost s designérskými šperky, nejlepší výběr stylů a návrhů a hlavně ze všeho Cadenzza je pro ženu, která je moderní ráda se vyjadřuje módou, následuje trendy a chce se cítit sebevědomě.



Další věc je, že je pár kolekcí, které byly navrženy exkluzivně jen pro Cadenzzu a nikde jinde je nenajdete. Takže vás můžu ujistit, že zde najdete opravdu jedinečné kousky.

Původně měl být název jen s jedním "z", ale termín Cadenzza popisuje sólo pasáž hudby, která dělá dílo unikátním. Stejně jako šperky, je to způsob jak vyjádřit sebe sama, svou individualitu a doladit outfit.




Cadenzza offers a variety of handpicked luxury fashion jewellery from all around the world and in the stores you can find collections from worldwide known luxury fashion brands such as Versace, Roberto Cavalli, etc., and also pieces from emerging designers and brands.

Cadenzza brings together the best jewellery collections from places all over the world into one place, offers premium designer jewellery experience, the best selection of styles and designs and mostly of all Cadenzza is for a woman who is modern, likes to express herself through fashion, follows trend and wants to feel confident.



Another thing is that there are a few collections that were exclusively designed for Cadenzza only and you can't find them anywhere else. So I can assure you that you'll find really unique pieces.

Originally the name supposed to be only with one "z" but the term Cadenzza describes a solo passage of music which makes the piece unique. Just like jewellery, it's a way to express yourself, your individuality and it finishes your outfit.


O Cadenzze jste možná slyšeli ve spojení s Barborou Podzimkovou, českou vítězkou soutěže Elite Model Look, která byla tváří její 2015 jaro/léto kampaně.

Nebudu článek zbytečně protahovat a doporučuji vám obchod navštívit. Takže pokud budete na Chodově, neváhejte a stavte se!
Užijte si následující fotky šperku a obchodu samotného.

Maybe you've heard about Cadenzza in connection with Barbora Podzimková, a Czech winner of the Elite Model Look competition, who was the face of Cadenzza's S/S 2015 campaign.

I'm not going to make this any longer, I recommend visiting the store. So if you're nearby Chodov, don't hesitate and stop by!
Enjoy the following photos of the beautiful jewellery.















































 












































You May Also Like

18 komentářů

  1. Vzhledem k těm cenám si tyhle šperky stejně mohou dovolit jen zbohatlíci. Chápu, že tam pracuješ, ale silně pochybuji, že by sis to za tyhle ceny sama koupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tvůj názor a ten respektuji. Jen mi nepřijde nijak divné dát za prstýnek například 1.500 Kč, ale to je samozřejmě individuální. Fotila jsem převážně designérské značky, které jsou dražší, než vlastní značka Cadenzzy :)
      Takže jistě můžeš silně pochybovat, ale například mně by to problém nedělalo, ačkoliv zbohatlík určitě nejsem :D

      Vymazat
  2. O této značce jsem už slyšela, jsou to fakt hezké šperky :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. teeeda ty fotky jsou fakt něco! :) Pěkný článek a máš hodně pěkný nehty :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jůů, tak to je něco! Ještě jsem to teda vůbec nezaregistrovala, ale musím se tam brzo skočit podívat :)

    OdpovědětVymazat
  5. máš nádherné nehty! nepřemýšlela jsi, že bys napsala článek? :) já jsem z těch svý úplně nešťastná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Přemýšlela, jen to chvíli potrvá, protože potřebuju víc fotek. Mám zatím jen jednu :D Ale naprosto tě chápu, já až do minulého léta ze svých nehtů šílela :D

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. V Čechách ještě není a abych se přiznala, tak jsem o ní před měsícem také slyšela poprvé :)

      Vymazat
  7. Wow suepr článok! :) Pekné detailné fotky! :)
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY : partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) No ty fotky daly s tím umělým světlem zabrat :D

      Vymazat
  8. Zajímavý článek! O Cadenzza jsem opravdu ještě neslyšela, nicméně až budu na Chodově, určitě se stavím! Vypadá to tam moc hezky. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  9. I`m following ur blog with a great pleasure!

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    OdpovědětVymazat