Group (hell) chat

by - neděle, června 12, 2016



Skupinový chat s mými kamarádkami a nyní i bývalými spolužačkami čítá přes 35 tisíc zpráv. K tomuhle "skóre" jsem došly během necelých dvou měsíců neustálého stěžování na maturitu a další. V posledních dnech, aka dnech když už nejsem studentkou střední školy, jsem se stihla zamyslet nad naším přátelstvím, zda se budeme vídat a zda vydrží. Hlavně z toho důvodu, že ten náš group chat začíná být pěkně mrtvý.

Ale když mrtvý není... Mé pocity ohledně něj se dokážou velmi rychle střídat. Například:

1) Když pracuji a mám minutu na to zkontrolovat si mobil - 300 zpráv, fun fact: když jsem nebyla zaneprázdněná, nikdo nic nenapsal

2) Když nemám náladu a to se stává často, nejsem velmi přátelská a je lepší všechno a všechny ignorovat.

3) Když jsem jediná, kdo píše. To nepotřebuje vysvětlení.

4) Když nestíhám a nevím, o čem je řeč. Kdo to má rád?

Tyhle skupinky mají spoustu (ne)výhod, zabaví vás, což může být často na pomezí. Zvlášť, když se musíte učit na maturitu, ale někdo právě poslal video roztomilého štěňátka, které prostě musíte vidět. No dobrá.

Tenhle post jen ukončím obrázky, které naprosto vystihují skupinové chaty.

Group chat with my friends and now also my former classmates has more than 35 thousand messages. We've reached this "score" within less than two months of constant complaining about our finals and so on. But in the past few days, aka days I am no longer a student of high school, I had the chance to think about our friendship, if we'll ever meet and if it will last. Mainly because of the fact that our group chat is becoming dead.

But when it isn't... My feelings about it can change quite often. For example:

1) When I'm working and I only have a minute to check my phone - 300 messages, fun fact: when I wasn't busy, nobody cared to write anything

2) When I'm not in the mood which happens quite often, I am not really friendly and it's better to ignore everything and everyone

3) When I am the only one writing. No explanation needed.

4) When I can't keep track with the conversation. Don't you just hate it?

These groups have many (dis)advantages, they can keep you busy, which is often somewhere in the middle. Especially when you have to study for your finals, but someone has just sent a video of a cute puppy you just have to see. OK then.

I'm just gonna end this post with pictures that absolutely describe group chats.

 


 

 




 


Mějte krásný týden a hlavně žádný stres! :)


You May Also Like

3 komentářů

  1. tenhle příspěvek mě fakt pobavil protože máš pravdu, přesně vystihuje každý skupinový chat :D

    OdpovědětVymazat
  2. také máme s holkama skupinový chat, má to svoje pro i proti, proti s těma x zprávama, časem atd... pro, že je větší sranda a může se i dobře poradit s problémem:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat